Gom kiest ‘Beste medewerker 2012’

Gom - Medewerker van het Jaar 2012

Op donderdag 27 september werd Hermon Abraha gehuldigd als beste schoonmaakmedewerker 2012. De ‘Beste medewerker van het jaar’-verkiezing is een terugkerende verkiezing onder de ruim 9000 medewerkers van Gom (onderdeel van Facilicom Services Group). De verkiezing vindt al meer dan 10 jaar plaats. Hermon is vanuit Gom ZorgSupport werkzaam bij het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

‘Hostmanship in haar genen’

De kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn, is een van de maatstaven geweest voor de verkiezing van de ‘Beste medewerker 2012.’ Volgens de jury: ‘Hermon geeft veel aandacht aan collega’s en verplegend personeel van het Sint Franciscus Gasthuis. Ze kent velen bij naam en doet regelmatig iets extra’s voor de verpleging en zoekt de balans tussen geven en nemen. De relatie telt.

‘Collega’s ervaren haar als open, recht door zee en ontwapenend. Ze noemt het ziekenhuis ook wel haar tweede huis. Hostmanship lijkt haar dus in de genen te zitten’.

Geen gemakkelijke keuze

‘Het kiezen was dit jaar geen gemakkelijke klus’, vertelt Ad van Poppel namens de jury. Alle 30 genomineerden waren potentiële kandidaten voor de felbegeerde trofee. Enthousiasme, samenwerken en kwaliteit waren kwalificaties die op alle plaatsen eigenlijk van toepassing waren, dus zijn het uiteindelijk de details die de doorslag hebben gegeven.

Foto: Op 27 september ontving Hermon de prijs uit handen van Rob Alsema, algemeen directeur Gom Schoonhouden.

Informatie: www.facilicom.nl

Reageren?