CSU-directeur maakt Groenhorst College Nijkerk schoon

Meewerkweken bij CSU

De nieuwe directievoorzitter van CSU, John van Hoof maakte vorige week schoon bij het Groenhorst College in Nijkerk. Dit deed hij in het kader van de CSU MeewerkWeek, waarbij kantoorpersoneel, management en directie meewerken met hun schoonmaakcollega’s.

CSU organiseerde zijn MeewerkWeek voor de achtste keer. Deze heeft als doel om betrokken bij de werkvloer te blijven en eventuele verbeteringen te signaleren.

Inwerktraject

Voor de nieuwe directievoorzitter John van Hoof was de deelname aan de CSU MeewerkWeek een leuke en leerzame ervaring. “Het past perfect in mijn uitgebreide inwerktraject. Daarin maak ik met alle geledingen van CSU kennis,” zegt Van Hoof. 

Helemaal onbekend met het schoonmaakvak is hij niet. Ruim tien jaar geleden werkte hij als financieel directeur bij ISS. “Schoonmaken is nog steeds hard werken. Wat me opvalt is dat schoonmaakmedewerkers super gemotiveerd zijn. Gisteren in Nijkerk werkte ik met schoonmaakster Elly, voor haar is het Groenhorst College écht ‘haar pand’.

Creëren van betrokkenheid en begrip

Honderden medewerkers gaan deze periode aan de slag bij tientallen klanten van CSU. Door hen mee te laten lopen in de core business van de organisatie, blijven zij betrokken bij het werk en de mensen op de werkvloer.

Ook krijgen zij meer inzicht in processen, logistiek en andere zaken. Dat leidt tot meer begrip voor elkaar. Ook eventuele verbeteringen worden gerapporteerd. De CSU MeewerkWeek zorgt elk jaar voor vele positieve ervaringen van management, medewerkers én klanten.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Het initiatief van de CSU MeewerkWeek sluit goed aan bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dat respect voor schoonmakers en hun vak stimuleert. Deze unieke code verenigt de gezamenlijke belangen van o.a. vakbonden, werkgevers en opdrachtgevers en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Informatie: www.csu.nl

Reageren?