Gom Schoonhouden genomineerd voor FMN Best Practice Award

FMN

De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) heeft tien inschrijvingen ontvangen van organisaties die willen meedingen naar de FMN Best Practice Award. De  vakjury  heeft zes organisaties genomineerd, die doorgaan naar de volgende ronde.

Die organisaties zijn:

  • Corporate Facility Partners (CFP)
  • Deelstoel 
  • Deloitte/ Johnson Controls
  • Eneco 
  • Essent
  • GOM

Meest aansprekende vernieuwing in de facilitaire bedrijfsvoering

De FMN Best Practice Award wordt uitgereikt aan de organisatie die de meest aansprekende vernieuwing in de facilitaire bedrijfsvoering heeft gerealiseerd.

Het betreft de ontwikkeling en implementatie van nieuwe organisatievormen, werkwijzen of technieken die aantoonbaar bijdragen aan het beter en effectiever functioneren van de facilitaire dienstverlening, in relatie tot het primaire proces van de organisatie.

Met de FMN Best Practice Award wordt het delen van deze kennis en ontwikkelingen gestimuleerd.

Toegevoegde waarde voor facility management

De volgende ronde vindt plaats op 5 november 2012. Tijdens zogenaamde pitch-sessies worden de zes genomineerden in de gelegenheid gesteld hun inzending nader toe te lichten.

Tevens zal de vakjury de inzenders kritisch bevragen, teneinde een compleet beeld te krijgen van de toegevoegde waarde van de inzending voor het vakgebied Facility Management. De vakjury kiest vervolgens de drie beste pitches.

FM Gala 2012

De drie winnaars van deze ronde worden vervolgens gepresenteerd op het gala van FMN; het FM Gala 2012 op 29 november 2012. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt de winnaar bekend gemaakt en de FMN Best Practice Award uitgereikt. Na de uitreiking van de Award worden alle inschrijvingen beschikbaar gesteld op www.FMN.nl.

Informatie: www.fmn.nl

Reageren?