Provi en Nilfisk leveren aan Zeus Beton

Provi

Zeus Beton B.V. in Hardenberg is al meer dan 30 jaar actief als prefab betonfabrikant in de segmenten kassenbouw, stallenbouw, spoorwegen en GWW. Het moderne beton in Nederland is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit één of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag.

Fijnstof

Bij het gebruik van beton kan fijnstof vrijkomen. Blootstelling hieraan kan op verschillende manieren gezondheidseffecten (hoesten, benauwdheid en verergering van luchtwegklachten) veroorzaken. Vanuit Arbo-perspectief is het dan ook aan te raden om het werkterrein met de juiste apparatuur schoon te maken en te houden.

De Nilfisk SR1601 LPG bijvoorbeeld is hiervoor zeer geschikt. Zeus Beton B.V. heeft voor deze LPG-uitvoering gekozen, omdat alle machines binnen dit bedrijf voorzien zijn van een LPG-systeem.

Veegzuigmachine

Nilfisk SR 1601 De Nilfisk SR 1601 is de meest technisch ontwikkelde veeg- zuigmachine in zijn categorie met innovaties die de reinigingsproductiviteit verhogen, terwijl de bediening en het onderhoud eenvoudiger worden.

De stofbeheersing van deze veeg- zuigmachine is uitstekend. Het ontstaan van stof tijdens het vegen wordt namelijk effectief voorkomen dankzij het afzuig- en vernevelingssysteem. Minder stof betekent minder “zwevende deeltjes” in de lucht en dus een schonere en veiligere werkomgeving.

Informatie: www.provi.nl

 

Reageren?