Nieuwe key accountmanager Werner & Mertz

Werner & Mertz Greencare

Maarten Tempelaar is de nieuwe Key Account Manager schoonmaakbedrijven bij Werner & Mertz. Hij zal zich op de grote regionale schoonmaakbedrijven focussen. Zijn aanstelling kadert in de groeistrategie in Nederland van Werner & Mertz.

Tot voor kort werkte Tempelaar als key account manager Distributie bij de producent van reinigingsmiddelen voor professionele schoonmaak. In die functie was hij verantwoordelijk voor de klantenopvolging en -beheer bij Werner & Mertz.

In zijn nieuwe functie zal hij nieuwe (deel)markten aanboren. In de regio Midden Nederland neemt Arno van Montfrans de functie van key accountmanagement van hem over. In Zuid Nederland is die taak voor Mark in den Bosch weggelegd.

Professionele schoonmaakmaatschappijen

Eric Van Raemdonck, General Manager Werner & Mertz Professional Benelux, over de herschikking van zijn team: “De aanstelling van Maarten Tempelaar als Key Account Manager past in onze strategie om met de ‘TANA Professional’ en ‘green care’ merken nog te groeien bij de grote bedrijven in het segment van de professionele schoonmaakmaatschappijen, de verzorgingssector, de institutionele- en de industriële afnemers.”
 
Maarten Tempelaar heeft een proven track record bij enkele grote spelers in de sector zoals schoonmaakgroothandel Exclusiva en Johnson Diversey. Bij deze laatste was hij verantwoordelijke voor zowel de landelijke als regionale grote accounts. Maarten Tempelaar heeft een MBO-diploma civiele dienstverlening en is houder van een Nima/SMA Sales-A diploma.

Informatie: www.wmprof.com

Reageren?