Nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen CSU

CSU - Greet Prins

De Raad van Commissarissen bij schoonmaakbedrijf CSU heeft per 1 oktober een nieuwe samenstelling. De vertrekkende RvC-leden Meiny Prins en Peter Valks zijn opgevolgd door Tobias Walraven en Greet Prins. De directie en aandeelhouders zien de nieuwe commissarissen als waardevolle toevoegingen door hun jarenlange kennis en ervaring.

Tobias Walraven

Tobias Walraven was in 1985 grondlegger van de SNT Group, de eerste dienstverlener op het gebied van CRM in Nederland. Hij werkte binnen de Raad van Bestuur en als CEO bijna twintig jaar bij SNT. Van 2004 tot 2011 was hij managing director van Dutch Water Dreams.

Sinds 2011 is hij Managing Director bij The Contact Community. Walraven geldt als een autoriteit op het gebied van klantcontact. Hij is adviseur op het gebied van management, CRM, bedrijfsinnovaties en investeringen.

Greet Prins

Greet Prins begon haar carrière in de reclamewereld en was o.a. CEO van Saatchi & Saatchi. In 2002 maakte ze een overstap naar het UWV, eerst als Directeur Cliëntenservice en Communicatie en van 2006 tot 2008 als Directeur Vernieuwing. Ze werd in 2008 uitgroepen tot Communicatievrouw van het jaar.

Sinds 2009 is Prins voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Philadelphia Zorg. In 2011 werd zij verkozen tot Zorgmanager van het jaar. Prins staat bekend om haar ervaring met transities van proceduregerichte naar klantgerichte organisaties.

Samenstelling RvC

Onder voorzitterschap van Jacques Teelen bestaat de vijf leden tellende RVC bij CSU verder uit Piet van Schijndel en Paul Rosenmöller. In het kader van een professionele aansturing van de onderneming werkt CSU conform een vrijwillige structuurvennootschap.

Informatie: www.csu.nl

Reageren?