Vendor in finale Beste Ondernemers Visie

Vendor - Public Washrooms

Vendor – dé toilethygiëne specialist – is weer een ronde verder in de strijd om de BOV (Beste Ondernemers Visie)-Trofee en behoort nu tot de laatste drie genomineerden. De BOV-Trofee is één van de belangrijkste en mooiste prijzen die een ondernemer kan winnen in Brabant.

Op donderdag 8 november vindt de bekendmaking van de winnaar plaats in Theaters Tilburg voor een publiek van meer dan 750 toeschouwers.

Ondernemen is topsport

Zoals de naam van de prijs al aangeeft, zoekt de jury naar de ondernemer met de beste visie. Dit jaar toetst de jury de ondernemers aan de hand van het thema ‘Ondernemen is topsport’.

Vendor presenteert zich samen met de twee andere finalisten tijdens de uitreikingsavond aan de jury en het publiek. Hierbij zal zij haar ondernemersvisie- en kwaliteiten uitgebreid over de bühne brengen.

Toilethygiëne

Alfons Daems, algemeen directeur van Vendor, licht een tipje van de sluier op: “Vendor heeft als missie haar klanten op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne te bieden. Doel is hierbij de beste in de markt te zijn.

“Vendor onderscheidt zich in de markt door haar hoge service- en klantgerichtheid. De juiste medewerkers met de juiste mentaliteit maken daarbij het verschil. De gedrevenheid van het personeel stelt ons in staat om elke dag weer een topprestatie te leveren”.

Informatie: www.vendor.nl

 

Reageren?