Asito volgt SVS-opleiding schoonmaken recreatiebungalows

Twee groepen medewerkers van Asito volgen half oktober de Basisopleiding Schoonmaken met de module Recreatiebungalows van brancheopleider SVS. Eén van de twee groepen volgt aanvullend de lager kaderopleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud. Zo houdt Asito haar mensen betrokken in hun werk en goed opgeleid.

Basisopleiding Schoonmaken Recreatiebungalows

In de Basisopleiding Schoonmaken met de module Recreatiebungalows leren de deelnemers alles over dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in recreatiebungalows.

De vervuilingsgraad kan per recreatiebungalow sterk verschillen en er wordt vaak onder tijdsdruk gewerkt. Daarom wordt er in de opleiding veel aandacht besteed aan de juiste inzet van hulpmiddelen en materialen en ergonomisch werken volgens een logische route. De deelnemers volgen de opleiding op een Asitolocatie in een bungalowpark.

Eén van de twee lesgroepen bevat alleen (toekomstig) leidinggevenden. Zij leren naast de Basisopleiding Schoonmaken met de module Recreatiebungalows bovendien hoe zij zelfstandig leiding kunnen geven aan een groep schoonmakers.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.asito.nl

Reageren?