Cursus heetwaterhogedrukreiniging van Provi

Provi

Onlangs hebben weer drie bedrijven succesvol deelgenomen aan de Provi Academy. Binnen de Provi Academy hebben zij alle drie deelgenomen aan de basiscursus heetwater hogedrukreinigen. Het doel van deze cursus is om de kennis op het gebied van hogedrukreinigen te verbreden.

Veiligheidsaspecten

Medewerkers van Twente Milieu, Gemeente Alphen aan den Rijn en Eresdé hebben een dagdeel training gehad in de werking en toepassingen van hun eigen specifieke hogedruktrailer en de veiligheidsaspecten die hierbij aan bod komen.

Daarnaast hebben ze geleerd hoe kleine storingen opgespoord en opgelost kunnen worden. Na afloop van deze cursus ontvingen alle deelnemers een certificaat.

Gratis bij Dynajet hogedruktrailer

De cursus wordt gratis aangeboden bij aanschaf van een nieuwe Dynajet hogedruktrailer. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze separaat aan te vragen, merkonafhankelijk.

Vooral voor (nieuwe) medewerkers voor wie werken met een hogedrukreiniger nieuw is, is deze cursus zeer geschikt. Ze leren om veilig om te gaan met de kracht van de reiniger en om het basis onderhoud uit te kunnen voeren.

Informatie: www.proviacademy.nl

Reageren?