Proper Groep Lelystad NEN4400-1-gecertificeerd

Proper Groep

Als een van de eerste specialistische reinigingbedrijven is Proper Groep Lelystad NEN4400-1 gecertificeerd. Het bedrijf heeft deze NEN-norm onlangs met vlag en wimpel behaald en is daarnaast wederom gecertificeerd voor haar reeds bestaande kwaliteitscertificeringen het Veiligheid Checklist Aannemers-certificaat (VCA) en het OSB Glas en Gevel-certificaat.

De NEN4400-1 is een nationale norm die als een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk beschouwt kan worden. Het doel van de norm is het beperken van het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst, de Arbeidsinspectie en andere overheidsinstanties. Het behalen van dit certificaat geeft dus de hoge mate van betrouwbaarheid en zekerheid weer van onze organisatie.

OSB-Keurmerk

Het OSB-Keurmerk, welke per januari 2013 verplicht is voor alle OSB leden, verreist onder andere het voeren van de NEN-norm en stelt daarnaast verdere eisen aan de administratieve inrichting van de onderneming, alsmede eisen aan de voorwaarden die leiden tot een goede en verantwoordelijke uitvoering van de werkzaamheden verder aangevuld met schoonmaak specifieke kwaliteitseisen en conformering aan de code verantwoord marktgedrag. 

Professionalisering schoonmaak- en glazenwassersbranche

Als professioneel en landelijk werkend glazenwas en gevelonderhoud bedrijf, zowel rechtstreeks als aannemer alsmede als onderaannemer voor schoonmaakbedrijven, onderstreept Proper Groep Lelystad met de onlangs behaalde NEN4400-1 certificering het nut en de toegevoegde waarde voor de verdere professionalisering van de schoonmaak- en glazenwasser branche en daarmede automatisch de toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers.

Binnenkort zal een en ander verder worden uitgedragen middels het in ontvangst mogen nemen van het hoogwaardige OSB-Keurmerk.

Informatie: www.proper.nl 

 

Reageren?