Romaro-medewerkers halen diploma

Geslaagde cursusten Romaro

Na  een aantal trainings- en lesbijeenkomsten zijn alle cursisten van Romaro Schoonmaakgroep geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken, en is op 21 september jl. het felbegeerde diploma uitgereikt.

De examinatoren van het opleidingsinstituut voor de schoonmaakbranche SVS hebben alle kandidaten zeer kritisch ondervraagd over hun kennis van schoonmaken en in de praktijk hun vaardigheden en deskundigheid getoetst.

De aandachtspunten waren  stofwissen, moppen, interieur- en sanitairreiniging en het toepassen van de microvezel methodiek.

Leidinggevende Schoonmaakonderhoud

Tijdens een gezellige bijeenkomst met een hapje en drankje, zijn de diploma’s en bijbehorende cijferlijsten door de leidinggevenden aan de geslaagden uitgereikt. Onder de geslaagde cursisten bevond zich Nathalie van der Linden die haar diploma Leidinggevende Schoonmaakonderhoud in ontvangst mocht nemen.

Het SVS basisdiploma is een landelijk erkend vakdiploma. Romaro Schoonmaakgroep vindt het erg belangrijk dat alle medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van het werk kunnen verbeteren.

Op de foto: Mevr. Hensema, mevr. G. Spies,  mevr. De Joode, mevr. Van der Linden, mevr. J. Spies, mevr. De Heer, mevr. Van Dalen, dhr. De Weerdt, mevr. L. Spies, mevr. Delicaat-Prins en mevr. Den outer.

Informatie: www.romaro.nl

Reageren?