EW en Hotel Papendal vieren 20 jaar samenwerking

EW - Papendal

Gister twintig jaar geleden startte EW Facility Services met haar facilitaire dienstverlening bij Hotel Papendal in Arnhem, thuisbasis van de Nederlandse topsport. Begonnen met het verzorgen van het schoonmaakonderhoud breidde de facilitair dienstverlener haar werkzaamheden in de loop der jaren uit.

De keus voor EW Facility Services baseerde Hotel Papendal destijds op haar vooruitstrevende aanpak inzake de inrichting van haar dienstverlening. Als eerste in de markt werkte de facilitair dienstverlener niet op basis van een vast aantal uren, maar op basis van het gebruik van de verschillende ruimten.

Resultaatgerichte aanpak

Deze resultaatgerichte aanpak vormt nog steeds een belangrijk uitgangspunt in haar dienstverlening en het concept dat EW Facility Services voor Hotel Papendal ontwikkelde heeft zij inmiddels doorvertaald in hospitalityconcepten voor andere marktsegmenten.

Partnership

Om de samenwerking te vieren werd aan deze dag een feestelijk tintje gegeven, waarbij de medewerkers van Hotel Papendal en EW Facility Services werden getrakteerd op gebak en een presentje.

Jacqueline van Rossum, Operationeel Manager EW Facility Services, benadrukt de speciale band met Hotel Papendal: “Na twintig jaar samenwerking is er een partnership ontstaan tussen ons en Hotel Papendal. Met onze dienstverlening, gericht op het verhogen van de schoonmaakbeleving van medewerkers en gasten van Papendal, konden wij helpen investeren in hun product.”

NOC*NSF 100 jaar

Voor Papendal was het een bijzondere week. 3 november vierde NOC*NSF namelijk haar 100-jarig jubileum. Dit doet zij door het organiseren van de Papendal Sport Parade, een dag in het teken van sport in Nederland. Ook EW Facility Services is deze dag aanwezig om de facilitaire diensten onder haar hoede te nemen.

Op de foto: Medewerkers EW Facility Services met in het midden Bas Cornelissen, Algemeen Directeur.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?