Osira Amstelring gaat samenwerking aan met Hago Zorg

Hago Zorg - Osira

Hago Zorg heeft de aanbesteding schoonmaakonderhoud van Osira Amstelring gegund gekregen. Vanaf 1 oktober j.l. verzorgt Hago Zorg alle dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden voor diverse locaties.

De locaties waar het om gaat zijn: De Drie Hoven, De Wachter, Leo Polak, Daquerre, Park de Meer, Meijboom, De Veste, Albatros, Willem Dreeshuis, De Rietvinck, Vreugdehof, activiteitencentrum Vrankendijke en het hoofdkantoor.

Daarnaast gaat Hago Zorg op enkele locaties ook zorg dragen voor logistieke werkzaamheden en, in samenwerking met zusterbedrijf Fortron, glasbewassing. 

Resultaatgerichte samenwerking

Het contract heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna nog tweemaal met één jaar verlengd worden. Centraal in de overeenkomst staat een resultaatgerichte samenwerking. Samen met locatiemanagers, facilitaire managers en cliënten/bewoners wordt bepaald hoe de schoonmaakdienstverlening precies vorm krijgt. Hierbij is veel aandacht voor beleving en gastvrijheid.

Prestatie-inkoop

De aanbesteding is ingezet op basis van het prestatie-inkoop model. Bij deze vorm van contractering wordt de opdracht niet gegund aan de economisch meest voordelige inschrijving, maar aan de partij die de meeste toegevoegde waarde kan bieden.

Daarnaast staat ook het beschikbare budget al vast, dus wordt er meer gekeken naar wat een partij voor een bepaalde prijs kan bieden. Hago Zorg heeft ervoor gekozen om de cliënten en bewoners van Osira Amstelring centraal te stellen bij de dienstverlening. Op die manier kan de schoonmaak vormgegeven worden op basis van de behoeften van de eindgebruikers.

Positieve beleving

Deze manier van werken sluit naadloos aan op de visie van Osira Amstelring. Margot van Leijen, commercieel directeur bij Hago Zorg: “Onze schoonmakers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een positieve beleving van de bewoners van cliënten en bezoekers van Osira Amstelring. Door hen centraal te stellen, kunnen we ervoor zorgen dat onze dienstverlening helemaal past bij hun wensen.”

Informatie: www.hagozorg.nl

Reacties

Één reactie op “Osira Amstelring gaat samenwerking aan met Hago Zorg”

  1. Kees Jouwstra8 november 2012 om 21:54

    Fijn dat (quote) Hago Zorg er voor heeft gekozen om de cliënten en bewoners van Osira Amstelring centraal te stellen bij de dienstverlening. Op die manier kan de schoonmaak vormgegeven worden op basis van de behoeften van de eindgebruikers (unquote).
    Nu Osira Amstelring zelf nog !!!
    w.g.,
    namens veel heel erg ontevreden bewoners van Osira Amstelring.

Reageren?