Kleentec neemt Dynajet-hogedruktrailers

Provi - Kleentec

Provi heeft drie nieuwe Dynajet heetwater-hogedruktrailers geleverd aan Kleentec te Rijssen. Met name de twee Dynajet 300TH DUPLO hogedruktrailers zijn uniek, omdat twee personen volledig onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Het zijn twee separate hogedrukunits (300 bar/ 1080 liter per uur) in één trailer. Zowel de motoren, branders, pompen, BKX als ATC (Automatische toerental regelingen) zijn afzonderlijk in te stellen. Naast het feit dat deze trailers energiezuinig zijn, zijn ze ook nog eens zeer efficiënt in gebruik. Drie trailers voor vijf gebruikers.

Snelgroeiend schoonmaakbedrijf

Kleentec B.V. is een snel groeiend schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in industriële reiniging alsmede totaalgevelonderhoud. Vanuit de vestigingen in Rijssen en Helmond worden 300 reinigingsspecialisten aangestuurd.

 Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam ondernemen zijn belangrijke speerpunten binnen Kleentec. Dat blijkt ook uit het feit dat ze voor duurzame hogedruktrailers gekozen hebben. Hiermee besparen ze zowel aan energie- als onderhoudskosten ruim 20%.

Heetwater hogedrukreiniger

Dynajet 350TH en Dynajet 300TH DUPLO De Dynajet 350TH is een universeel inzetbare enkelassige heetwater hogedruktrailer en kenmerkt zich door door de robuuste bouw en het compacte ontwerp. Deze machine heeft een vermogen van 350 bar/16 liter per minuut, maar is ook leverbaar in 300 bar/19 liter. De Dynajet 300TH DUPLO is uniek, omdat twee personen onafhankelijk van elkaar de druk en temperatuur in kunnen stellen.

Informatie: www.provi.nl

Reageren?