EW managementteam dag op de werkvloer

EW - Sandra Wadoe en Maaike Ligtenstein-van Bree

Vrijdag 9 november heeft het Management Team van EW Facility Services de handen flink uit de mouwen gestoken tijdens haar jaarlijks terugkerende ‘MT op de werkvloer’. Op deze dag draait zij mee in de schoonmaak bij opdrachtgevers in zowel Nederland als België.

Toe aan inmiddels haar tiende editie is het doel van deze dag het behouden van betrokkenheid van het management bij de werkvloer en het signaleren van eventuele verbeterpunten uit de praktijk.

Dit jaar nieuw aangetreden als HR Directeur bij EW Facility Services beleefde Maaike Ligtenstein-van Bree deze dag als zeer leerzaam. Zij licht toe: “Het is goed om collega’s te zien die trots zijn op hun eigen werk én zich tegelijkertijd volledig bewust zijn van het belang van de kwaliteit die zij leveren voor de uiteindelijke gastbeleving”.

Kracht van de facilitair dienstverlener

Ligtenstein-van Bree refereert hierbij aan Hotel Okura waar zij de dag doorbracht. Volgens Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services en zelf aan het werk bij Château St. Gerlach, ligt daar de kracht van de facilitair dienstverlener. “De mix in betrokkenheid van onze medewerkers bij zowel onze eigen organisatie als de organisatie van de opdrachtgever, en daarmee gepaard de betrokkenheid bij haar eindproduct, is één van onze onderscheidende eigenschappen”.

Cornelissen vervolgt: “Natuurlijk signaleren wij op deze dag ook verbeterpunten. Deze nemen wij mee in de continue evaluatie van onze interne processen, waardoor wij in staat zijn onze dienstverlening te blijven optimaliseren en in te richten naar de behoefte van de eindgebruiker”.

Code Verantwooordelijk Marktgedrag

Als ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag streeft EW Facility Services goed werkgeverschap na. Onderdeel hiervan is het contact houden met de werkvloer en luisteren naar, en leren van, praktijkervaring van medewerkers.

Op de foto: Sandra Wadoe, schoonmaakmedewerkster EW Facility Services (links) en Maaike Ligtenstein-van Bree, HR Directeur EW Facility Services (rechts). Werkkleding op de foto is aangepaste werkkleding voor Hotel Okura. Uitstraling en kleurgebruik zijn zorgvuldig afgestemd op wensen van de opdrachtgever.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?