CFP, Planon en FMN lanceren app Duurzame Huisvesting

FMN app duurzame huisvesting

Corporate Facility Partners (CFP), Planon en beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) hebben op 15 november tijdens de ALV van FMN een nieuwe app gelanceerd voor de iPad.

De app Duurzame Huisvesting is een eenmalige uitgave met publicaties over duurzame gebouwen en duurzaam facility management. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de BREEAM Quickscan, succesvolle energiemonitoring in Antwerpen, één duurzaamheidsstandaard en de gedragscode Duurzame Eindgebruikers.

Duurzaam facility management

Het initiatief voor de app kwam van FMN-sponsoren CFP en Planon. In het kader van het onderwerp duurzaamheid is ervoor gekozen de uitgave zo duurzaam mogelijk te publiceren, en dat is digitaal op de iPad. Bovendien is duurzaam facility management voor zowel CFP, Planon als FMN een zeer belangrijk thema dat zij alle drie actief proberen te bevorderen.

FMN

Duurzame Huisvesting is de allereerste facilitaire app waar FMN bij betrokken is.
FMN-voorzitter Ian van der Pool over de app: ‘Via deze app wordt op moderne wijze informatie over duurzaam faciliteren ontsloten en laagdrempelig aangeboden.

Het leuke van een app boven een traditioneel tijdschrift, is dat gewerkt kan worden met bewegende beelden. In deze app zijn onder andere filmpjes te zien over Sustainability Management en Green Buildings.’

De app is vanaf nu gratis te downloaden voor de iPad in de Apple Appstore of via www.fmn.nl/duurzamehuisvesting

Reageren?