Annette van Waning (Vebego) MVO manager van het jaar

Vebego

Vebego is trots. Trots op collega Annette van Waning die is uitgeroepen tot de eerste MVO manager van het jaar. Advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV organiseerde deze verkiezing samen met VNO-NCW en Interface.

Annette werd met twee andere kandidaten door een deskundige jury genomineerd uit maar liefst 38 gegadigden die in de race waren voor deze titel. Vervolgens kon men via LinkedIn stemmen op deze 3 genomineerden, waarbij streng werd toegezien op eigen lobbypraktijken.

Deze uitkomst telt mee voor 60% mee. De overige 40% kon worden behaald tijdens het Nationaal Sustainability Congres. Op deze manier is de winnaar uiteindelijk op volledig onafhankelijke wijze gekozen.

Betere MVO prestaties

Doel van de verkiezing is het extra erkennen van de inspanningen en resultaten van de bevlogen MVO manager. Deze ‘competitie’ kan op zijn beurt weer extra initiatieven, inspanningen en resultaten onder vakgenoten bewerkstelligen, met als resultaat: betere MVO prestaties van bedrijven en meer aandacht voor MVO.

Ronald Goedmakers, voorzitter van de Raad van Bestuur van Vebego: ‘Vebego werkt per definitie in en vanuit de samenleving en voelt zich hier verantwoordelijk voor. De komende drie jaar heeft Vebego de intentie om onder meer kennis, leerwerktrajecten en vrijwilligers ter beschikking te stellen om onze bijdrage te vergroten. Annette is de stuwende motor achter deze initiatieven. Wij zijn dan ook heel trots op de erkenning van de buitenwereld voor al het werk dat Annette verzet.’

Informatie: www.vebego.com

 

Reageren?