EW krijgt Spoedzorgcentrum Diakonessenhuis gegund

EW krijgt spoedzorgcentrum Diakonessenhuis gegund

Deze week startte EW Facility Services met haar dienstverlening bij het nieuwe Spoedzorgcentrum van het Diakonessenhuis, locatie Utrecht. Met deze gunning versterkt de facilitair dienstverlener haar positie in de zorgmarkt, waarin zij reeds een aantal jaren actief is.

Tot het eind van dit jaar betreffen de werkzaamheden het uitvoeren van opleverschoonmaak, daar het Spoedzorgcentrum pas rond januari 2013 in vol bedrijf wordt genomen. Dan start de facilitair dienstverlener met de reguliere schoonmaak.

EW wil bijdragen aan beleving

EW Facility Services opereert vanuit de gedachte dat zij met haar facilitaire diensten een bijdrage kan leveren aan de beleving van gasten, bezoekers en medewerkers van haar opdrachtgevers.

Deze visie sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van het Diakonessenhuis, waarin zij de patiënt centraal stelt in haar dienstverlening. Het is belangrijk dat patiënten zich welkom en prettig voelen in het ziekenhuis. Daarbij is hygiëne letterlijk van levensbelang.

Het Spoedzorgcentrum huisvest diverse geavanceerde en complexe zorgdisciplines onder één dak. Inwoners van de stad en regio Utrecht treffen in dit Spoedzorgcentrum één loket via welke ze snel bij de juiste zorgverlener terecht komen; of de huisarts, of een specialist van het ziekenhuis.

Gunningcriteria

Visie op en implementatie van de dienstverlening, beleving en een resultaatgerichte aanpak zijn gunningcriteria waarop EW Facility Services goed scoorde tijdens het aanbestedingstraject, dat werd begeleid door Verhoeven & Partners Adviesbureau.

Daarnaast kon het Diakonessenhuis zich vinden in de wijze waarop de facilitair dienstverlener haar kwaliteit waarborgt middels diverse kwaliteitmeetsystemen. De samenwerking tussen beide partijen is aangegaan voor een periode van 3 jaar.

Informatie: www.ew.nl

 

Reageren?