Hago Next ziet 2theloo Nima Award winnen

Hago Next

Hago Next was trotse finalist tijdens de NIMA AWARDS, maar greep in de categorie Marketing Launch op 22 november net naast de titel. Het schoonmaakbedrijf moest in wc-retailconcept 2theloo haar meerdere erkennen.

Daniëlle Overweg, Marketing Manager Vebego en medegrondlegger van Hago Next: “Natuurlijk hadden we graag de award meegenomen. Neemt niet weg dat we een uitermate trotse finalist zijn.”

De uitreiking van de NIMA  Awards vond in een feestelijke setting plaats in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Dit jaar stond de uitreiking in het teken van: Make the difference. Samen met vooraanstaande marketeers en andere geïnteresseerden kregen de diverse genomineerde bedrijven het podium.

Hago Next in top drie

In de categorie Marketing Launch schopte Hago Next het tot de top drie. Volgens de jury wist het bedrijf zich het afgelopen jaar op een inspirerende en onderscheidende manier in de Nederlandse markt te zetten.

Of, zoals het juryrapport het verwoordt: “Hago Next munt uit in creativiteit en strategie, unieke toegevoegde waarde voor klanten, een groeiend marktaandeel, grootse idealen en vernieuwing in het marktsegment.”

Informatie: www.hagonext.nl

 

Reageren?