Fosag verder als OnderhoudNL

glazenwasser

Koninklijke vereniging FOSAG gaat met de naam OnderhoudNL (Onderhoud Nederland) de herkenbaarheid van de schilders- en onderhoudsbedrijven (waaronder glasbewassingsbedrijven) vergroten. De eerste activiteit is een groot opdrachtgeverssymposium op 14 maart 2013 te Zeist.

Dat maakte voorzitter Ruud Maas vrijdag bekend op de Algemene Ledenvergadering van de vereniging in Ermelo, alwaar deze marktgerichte naam de instemming van de leden kreeg.

Verenigingsnaam

“Bij de huidige naam FOSAG kunnen leden en opdrachtgevers zelden of niet aangeven waar het  voor staat en wat het inhoudt. FOSAG is een intern gerichte verenigingsnaam, geen merknaam waarbij de klant centraal staat. En dat is een voorwaarde voor een moderne branche-organisatie”, legt Maas uit.

“Lidmaatschap van een organisatie moet bijdragen aan de naamsbekendheid van aangesloten bedrijven, het moet werk genereren, commerciële waarde hebben. Het is dus niet verwonderlijk dat juist in deze moeilijke tijd ingestemd is met OnderhoudNL als merknaam voor onze activiteiten”.

OnderhoudNL

Maas verwacht veel van deze naam: “In het herstel van de woningmarkt, de contacten met de overheid en op de arbeidsmarkt is herkenbaarheid van groot belang”. Daarnaast verwachten we dat  OnderhoudNL nieuwe bedrijven als lid zal aantrekken.

Informatie: www.fosag.nl

Reageren?