Dorhout Mees kiest voor EW Facility Services

Doorhout Mees kiest voor EW

Begin deze maand startte EW Facility Services met haar facilitaire dienstverlening bij Dorhout Mees te Biddinghuizen, bekend als het grootste Outdoor Adventure Park van Nederland. Op het terrein vindt men tevens een uitgebreid golfcomplex en een hotel.

De werkzaamheden van EW Facility Services bestaan onder meer uit het verzorgen van het schoonmaakonderhoud van de diverse ruimten en linnen services.

Facilitaire diensten toe aan efficiëntere inrichting

Voor 1 november voerde Dorhout Mees veel werkzaamheden uit in eigen beheer. Echter ontstond in de loop van dit jaar de behoefte tot een professionaliseringsslag. Hierbij waren vooral de facilitaire diensten toe aan een efficiëntere en effectievere inrichting.

De heer Ketelaar, eigenaar van Dorhout Mees, ligt toe: “Wij hebben onze hotelactiviteiten onder het management van EHP (European Hospitality Properties) gebracht. EHP adviseerde ons EW Facility Services te benaderen voor het uitbesteden van diverse facilitaire diensten.”

Hospitality

Met haar producten biedt Dorhout Mees gasten een ultieme beleving, “en gelet op de jarenlange hospitality ervaring van EW Facility Services was de keus om in zee te gaan met deze facilitair dienstverlener niet meer dan logisch”, aldus Ketelaar. “Door deze nieuwe samenwerking zij wij tevens beter in staat om veel kosten variabel in te richten”. De samenwerking is aangegaan voor een periode van 3 jaar.

Op de foto: Bert Ketelaar – Eigenaar Dorhout Mees, Jan Strookman – Salesmanager EW Facility Services, Dinesh Chotoe – Adjunct Directeur Dorhout Mees, Marloes Coppes – Calculator EW Facility Services

Informatie: www.ew.nl

Reageren?