Directiewijziging Exclusiva BV

Exclusiva

Per 1 december 2012 heeft de heer J. van Dijk zijn aandelenbelang in Exclusiva BV en de overige werkmaatschappijen overgedragen aan de heer S. van Dijk. Na een periode van 43 jaar heeft de heer J. van Dijk tevens zijn functie als directeur neergelegd.

Tijdens een besloten bijeenkomst op 30 november is het personeel ingelicht over deze verandering. De heer J. van Dijk richtte in 1969 de Handelsmaatschappij Exclusiva op. Samen met de heer S. van Dijk, die sinds 1971 mededirecteur is, werd Exclusiva uitgebouwd tot een toonaangevende speler in de markt.

De heer J. van Dijk heeft vanwege zijn leeftijd en andere ambities besloten om terug te treden. Een besluit wat hij als oprichter met moeite neemt.

‘Sterke en innovatieve hoofdrolspeler’

De heer S. van Dijk is vanaf 1 december 2012 enig aandeelhouder en directeur. Alle werkmaatschappijen zijn onderdeel van Exclusiva Groep BV geworden. Samen met het personeel wil hij ook in de toekomst de onderneming voortzetten om een sterke en innovatieve hoofdrolspeler in de markt te blijven.

Schoonmaakproducten

Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten en is ruim veertig jaar actief op de Nederlandse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord en het tweede distributiecentrum in Zwolle levert Exclusiva van de Waddeneilanden tot en met Zuid-Limburg.

Informatie: www.exclusiva.nl

Reageren?