CSU neemt Deinum Facilities over

CSU neemt Deinum Facilities over

Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft de schoonmaakactiviteiten van Deinum Facilities uit Haarlem overgenomen. Alle 180 medewerkers treden in dienst bij CSU. CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur.

De overname (omzet ca. € 5 miljoen euro) sluit goed aan bij CSU’s ambitie om zijn marktpositie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

Activiteiten en werkgebied passen in groeistrategie

CSU’s Directievoorzitter John van Hoof is blij met de overname: “Deinum staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf waar klanten op kunnen rekenen. Deinum Facilities is met name actief in de regio Amsterdam-Haarlem.

“Deze acquisitie past gezien de activiteiten en het werkgebied goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist. Deze uitbreiding kunnen we met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

Glazenwasbedrijf

Sinds de start in 1992 als glazenwasbedrijf Deinum groeide het bedrijf uit tot een brede aanbieder van schoonmaak en andere facilitaire diensten. Oprichter en eigenaar Ron Deinum treedt terug uit het werkzame leven, maar mist een opvolger.

Met de overname door CSU is de voortgang en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU.

Op de foto: Peter-Paul Daey Ouwens, Businessunit Directeur CSU/ Roland Heringa, M&A Advisor iTrans/ Gertjan van der Hoek, Directeur Operatie CSU/ Rob Fortuin, Directeur Projecten CSU Zittend vlnr: Mevrouw Deinum/ Ron Deinum, Directeur Deinum Facilities/ John van Hoof, Directievoorzitter CSU 

Informatie: www.csu.nl

Tags:,

Reageren?