Boardroom juni 2011

PS Boardroom

Curriculum Vitae

Naam
André van den Heuvel

Geboortejaar
1965

Bedrijf
HV Schoonmaak BV onderdeel van HV Partners

Functie
Directeur, mede-eigenaar

Bij dit bedrijf sinds
2004

In deze functie sinds
2004

Aantal medewerkers
160

Wanneer was u het gelukkigst?
Ik ken veel gelukkige momenten in mijn leven. Ik zou er vele tekortdoen als ik er één zou uitlichten.

Wat is uw grootste prestatie?
Persoonlijk denk ik dat mijn grootste prestatie nog moet komen. Wel ben ik erg tevreden over hoe Anton en ik HV Schoonmaak tot een volwassen bedrijf hebben weten uit te bouwen. We hebben geweldige collega’s om ons heen en een indrukwekkende klantenportefeuille. Dat is een prestatie waar ik trots op ben.

U mag een ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Gekscherend roep ik altijd dat ik een hele waslijst met wensen heb. Van neuscorrectie tot …’you name it’. Maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk wel tevreden ben met mezelf.

Waar bent u bang voor?
Met eventuele angsten ga ik de confrontatie aan, waardoor blijkt dat angsten niet realistisch zijn.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?
Drop! Als ik een pot drop zie staan dan ‘moet’ ik er wat van hebben. Het UWV in Amersfoort is een opdrachtgever van ons. Onze contactpersoon heeft altijd een koektrommel met drop op haar vergadertafel staan. Ze vult ‘m speciaal, als ze weet dat ik kom. Tijdens ons gesprek licht ik vaak onbewust het deksel van de koektrommel, om vervolgens met een mond vol drop verder te praten. Onze relatie is zo vertrouwd dat ik mijn normen en waarden op een laag pitje zet.

Waar zou u het liefst willen wonen?
Ik hecht mij meer aan een huis dan aan de omgeving. Oorspronkelijk kom ik uit ’t Gooi en wellicht dat we daar nog eens naar terug verhuizen. Ik vind een centrale ligging in Nederland belangrijk, dat is makkelijk voor het bereiken van onze opdrachtgevers.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?
Eerlijkheid. Ik kan slecht tegen mensen met een dubbele agenda. Gewoon een open en eerlijke communicatie waarin ‘nee’ ook een antwoord kan zijn.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?
Een aandenken dat ik op een speciaal moment van een dierbare, en inmiddels overleden, vriend heb gehad. Een mooie herinnering aan hem en daarmee mijn dierbaarste materiële bezit. Wat het is houd ik liever voor mezelf.

Welk boek heeft u het laatst gelezen?
Eindeloos bewustzijn van cardioloog Pim van Lommel. Een interessant boek met een wetenschappelijke visie op de bijna-doodervaring.

Wat is uw motto?
Kwaliteit = Vakmanschap x Enthousiasme