CSU neemt schoonmaak Albatros over

CSU - John van Hoof

Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft met de curator van schoonmaakbedrijf Albatros uit Nuenen overeenstemming bereikt over de overname van nagenoeg de volledige Nederlandse schoonmaakactiviteiten.

Familiebedrijf Albatros is sinds 1974 als specialist landelijk actief in hotelschoonmaak. Het bedrijf werd 3 december jl. failliet verklaard. CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur en continueert de diensten onder de naam CSU Albatros.

Albatros werkt met ruim 1000 medewerkers voor 100 hotels en realiseert een jaaromzet van ca. 16 miljoen euro. CSU spant zich in voor maximaal behoud van werkgelegenheid.

Groeistrategie CSU

CSU’s directievoorzitter John van Hoof (foto): ’De acquisitie past goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist en onze ambitie om de dienstverlening in het segment hotels te verbreden.

CSU Hospitality Services is momenteel marktleider in bungalowschoonmaak. Het is goed dat er naar medewerkers en opdrachtgevers duidelijkheid is over de continuïteit. We gaan nu hard aan het werk om de activiteiten op een goede wijze voort te zetten. Daarover voeren we op korte termijn overleg met medewerkers, management, opdrachtgevers en leveranciers van Albatros en de OR en vakbonden.

Twee districtsmanagers van CSU Hospitality Services werkten zelf jarenlang voor Albatros en kennen de werkwijze. ‘Een waarborg voor kwaliteit en continuïteit,’ aldus Van Hoof.

Informatie: www.csu.nl

 

Reageren?