Dolmans krijgt 37 schoollocaties in Rotterdam gegund

Dolmans - Stichting Kind en Onderwijs

Op 7 januari 2013 start Dolmans Facilitaire Diensten met het schoonmaakonderhoud bij Stichting Kind en Onderwijs. Deze Stichting vormt het bestuur van 28 scholen van Christelijk primair basis- en speciaal onderwijs met 37 locaties in Rotterdam.

Stichting Kind en Onderwijs heeft via het adviesbureau Benefit Inkoop Adviesbureau B.V. een Openbare Europese Aanbesteding uitgeschreven. Door middel van deze aanbesteding wilde de Stichting een besparing realiseren met kwaliteitsverbetering en ontzorging van de scholen.

30% op prijs, 70% op kwaliteit

De beoordeling van de inschrijvers was voor 30% op prijs gericht en voor 70% op kwaliteit. De antwoorden op de open vragen over de kwalitatieve inzet van Dolmans Facilitaire Diensten werden als beste beoordeeld en leidden tot de gunning.

Samen met de Stichting Kind en Onderwijs zal Dolmans een helder plan opstellen om ook leerkrachten, leerlingen én ouders bij een schone school te betrekken. “We hangen uiteraard onze posters van ons serviceconcept Schoon & Kleurrijk -‘Handen Wassen’, ‘Voeten Vegen’-, de vrolijke jaarplanning en duidelijke taakkaarten per lokaal op” vertelt Marjolein Fleuren, commercieel manager Dolmans Facilitaire Diensten.

“We zijn blij met deze nieuwe opdrachtgever en zullen er alles aan doen om de kinderen en leerkrachten op de 37 locaties van een fijne en frisse werkplek te voorzien.”

Op de foto vlnr: Albert van Wijk en Marjolein Fleuren (Dolmans Facilitaire Diensten) en Henk Moerland (Stichting Kind en Onderwijs)

Informatie: www.dolmans.com

Reageren?