Nivo Noord opent duurzaam hoofdkantoor

Nivo Noord

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle opent op vrijdag 14 december een nieuw, duurzaam kantoorpand in Leeuwarden. Het nieuwbouwpand is volledig duurzaam ontworpen en gebouwd.

Zo is het optimaal geïsoleerd, is voor de energieopwekking een aardwarmtepomp geïnstalleerd en hangt door een groot deel van het bedrijf LED-verlichting. Nivo Noord heeft hiermee haar volledige bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk ingericht. Een groot deel van het wagenpark rijdt op aardgas.

Calamiteitendienst

Het schoonmaakbedrijf heeft het afgelopen jaar een aantal nieuwe diensten opgezet. Zo is de calamiteitendienst in het noorden opgezet. Bij calamiteiten, zoals brand- en waterschade, verzorgt RGN Nivo calamiteitenreiniging dat schade wordt behandeld.

Nivo Noord werkt hierin samen met RGN, Reconditioneringsgroep Nederland. Het afgelopen jaar heeft dat voor een omzetgroei in het bedrijf gezorgd. Voor de komende jaren wordt een verdere groei verwacht.

Nivo Academie

Binnen het schoonmaakbedrijf is de Nivo Academie van start gegaan. Dat betekent dat het schoonmaakpersoneel intern een opleiding krijgt. Nivo Noord beschikt over zeven eigen docenten. ,,Goede dienstverlening gaat ook om goed communiceren met elkaar, naast het schoonmaakwerk. Mensen worden nu binnen ons eigen bedrijf opgeleid. We hebben zelf die expertise in huis”, aldus algemeen directeur Annette van der Meulen. ,,In januari krijgen de eerste mensen hun diploma.”

Nivo Fix® is de Nivo Herstelservice in een nieuw jasje. De Fix® voert diverse kleine klussen op locatie uit. Denk daarbij aan het vervangen van lampen, het herstellen van een bureaustoel, het repareren van een koffieautomaat, interne verhuizingen en het ophangen van een kapstok of schilderijen.

Informatie: www.nivonoord.nl

Reageren?