UWV kiest Eurest Services als facilitair dienstverlener

Eurest - UWV

UWV is een samenwerking aangegaan met Eurest Services voor bedrijfscatering, schoonmaak, reststoffenmanagement en groenvoorziening. Het Facilitair Bedrijf van UWV gunde na een openbare aanbesteding de diensten voor de 59 locaties van Kavel Zuid aan Eurest Services, onderdeel van Compass Group.

Afgelopen dinsdag ondertekenden Frans Slingerland (Directeur Facilitair Bedrijf UWV) en Jan Jacob van Donselaar (Managing Director Compass Group BV, moederbedrijf van Eurest) het contract. Dit werd samen gedaan met Facilicom Services Group, die de diensten voor Kavel Noord zal verrichten. De contracten gaan in op 1 januari aanstaande en hebben een looptijd tot en met eind 2015.

Het zuidelijke deel van de UWV-locaties in Nederland wordt door Eurest Services bediend. De dienstverlening voor bedrijfsrestauratieve voorzieningen en schoonmaak wordt met eigen personeel uitgevoerd. Voor reststoffenmanagement en de groenvoorziening werkt Eurest Services samen met strategische partners.

Gezamenlijke doelen

Het Facilitair Bedrijf van UWV wil meebewegen met de ontwikkelingen van UWV en de markt en zoekt naar een nauwere samenwerking met opdrachtnemers. Een van de keuzes daarbij is het overgaan op een bundeling van contracten. UWV vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt structureel een plaats krijgen in de maatschappij en bij de opdrachtnemers van UWV.

Over Eurest

Eurest Services is specialist op het gebied van food en support services. Moedermaatschappij Compass Group Nederland is onderdeel van het Britse Compass Group PLC. Elke dag leveren de ruim 400.000 medewerkers oplossingen en services van hoge kwaliteit. Eurest Services biedt in Nederland innovatieve diensten, catering en aanvullende facilitaire diensten aan bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen en (overheids)organisaties.

Diensten van Eurest Services zijn onder andere: catering, schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, receptie, back office, groenvoorziening, beveiliging, ongediertebestrijding, hoteldiensten, fitness, vergadercentrum. De diensten worden verzorgd op 196 locaties door heel Nederland.

Op de foto, vlnr: Hans Gennissen (Algemeen Directeur Facilicom Facility Group BV), Frans Slingerland (Directeur Facilitair Bedrijf UWV), Jan Jacob van Donselaar (Managing Director Compass Group Nederland). Fotograaf: Erik Kottier.

Informatie: www.eurest.nl

Reageren?