Zonnehuisgroep IJssel-Vecht breidt samenwerking met Hago Zorg uit

Hago Zorg

Maandag 3 december hebben Zonnehuisgroep IJssel-Vecht (voorheen Zorgcombinatie Zwolle) en Hago Zorg het contract ter verlenging van hun samenwerking ondertekend. In Zwolle spraken beide partijen het vertrouwen in elkaar uit voor de komende jaren.

Al langere tijd neemt Hago Zorg de schoonmaak van de locaties Zonnehuis, Molenhof en Het Hoge Huis voor haar rekening, door ondertekening van het nieuwe contract komen daar de locaties Centraal Bureau en De Esdoorn bij.

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft als ambitie om hoogwaardige zorg en welzijn te bieden aan kwetsbare mensen met een indicatie voor V&V-zorg. Dezelfde cliëntbeleving wordt door Hago Zorg ingevuld vanuit het concept Glansrijk Gastvrij®.

Cliënt centraal

Mark van den Bergh, regiodirecteur Hago Zorg: ‘Bij Glansrijk Gastvrij staat de cliënt centraal en speelt gastvrijheid een belangrijke rol. Door mee te denken met de zorgorganisatie krijgen wij de kans om onze kennis en vaardigheden op het gebied van schoonmaak op een gastvrije manier in te vullen en onze missie en visie te verbinden met die van de zorgorganisatie. Hierdoor maken we het verblijf voor cliënten aangenaam en dragen wij bij aan een gastgerichte omgeving.’

Schoonmaakpartner

Het nieuwe contract heeft een looptijd van drie jaar met twee optiejaren. Beide partijen hebben uitgesproken de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien. Marije Akkerman, inkoper bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, zegt hierover: ‘Wij waren op zoek naar een schoonmaakpartner met wie wij door samenwerking en wederzijdse inspanning het beste resultaat kunnen behalen. Schoonmakers kunnen immers een belangrijke bijdrage leveren aan een positieve beleving van alle gebruikers van het pand.

‘In Hago Zorg hebben wij ook voor de toekomst een betrouwbare partner gevonden: net als wij stellen zij de eindgebruiker centraal en zijn zij in staat hun dienstverlening helemaal aan hun wensen aan te passen.’

Informatie: www.hagozorg.nl

Reageren?