Haeghe Groep organiseerde MVO-middag

MVO-middag Haeghe Groep

‘Hoe ga je duurzaam om met medewerkers?’ was de rode draad tijdens de kennismiddag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de Haeghe Groep op 26 november jl. Haeghe Groep is een ‘bijzonder ondernemend’ bedrijf dat zo’n 3.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt biedt, onder andere in de schoonmaakbranche.

Een gevarieerd gezelschap van zo’n honderd mensen – zowel ondernemers als beleidsmakers en inkopers van de overheid en zorgsector – namen deel aan deze inspirerende middag.

Na een energieke aftrap door de bevlogen ondernemer, auteur en gelegenheidsspreker Leen Zevenbergen en een inleiding door emeritus hoogleraar aan de TU Delft en dagvoorzitter, Kees Duijvestein konden de deelnemers zelf aan de slag in een vijftal workshops. Het was een geslaagde dag met veel positieve reacties van de deelnemers.
 
Haeghe Groep werkt in allerlei branches en voor vele opdrachtgevers. Het aanbod voor bedrijven is veelzijdig; van dienstverlening tot duurzaam auto’s wassen. Dit is nog maar een deel van de mogelijkheden voor bedrijven om onze mensen in te zetten.

Informatie: www.haeghegroep.nl

Reageren?