Dreumex maakt winnaar Dakar Rally bekend

Dreumex, producent van handreiniging en handverzorgingsmiddelen, heeft de winnaar bekend gemaakt van de reis naar de Dakar Rally 2013. Martijn Berendse uit Nederland heeft een vijfdaagse reis voor twee personen naar de Dakar Rally en een Meet & Greet met Team XDakar gewonnen.

Martijn Berendse, werkzaam in de scheepvaartindustrie, heeft deze prijs gewonnen door deel te nemen aan de speciale Dakar promotie als onderdeel van de “I ♥ dirty hands” campagne van Dreumex. In het bijzijn van Dreumex en scheepvaartgrossier CTC uit Maassluis werd de prijs aan hem overhandigd.

Dreumex sponsor van Team XDakar

Dreumex is sponsor van Team XDakar dat van 5 t/m 20 januari 2013 deelneemt aan de prestigieuze Dakar Rally in Zuid-Amerika. Jan-Chris Heeger, CEO Dreumex: “Door onze naam te verbinden aan Team XDakar wil Dreumex de aandacht vestigen op het belang van goed verzorgde handen. Veel mensen die iedere dag met hun handen werken en te maken hebben met olie, vet, lijm, verf etc. vergeten vaak hoe belangrijk het is om goed voor je handen te zorgen. Sponsoring van Team XDakar sluit goed aan bij ons product. De handen van de monteurs moeten in topconditie zijn om ervoor te zorgen dat de trucks van Team XDakar de zwaarste rally van de wereld doorstaan.”

Service trucks uitgerust met One2clean dispensersysteem

Voor een complete handverzorging zijn de service trucks van Team XDakar uitgerust met het Dreumex One2clean dispensersysteem, bestaande uit de Dreumex One2clean touch-free dispenser die zorgt voor optimale handhygiëne en kostenbesparing. 

Daarbij behorende producten Dreumex Universal Protect als beschermende crème, Dreumex Special handreiniger en de verzorgende crème, Dreumex Natural Care.

Dreumex heeft een speciale campagne website gelanceerd. Op deze website zie je hoe de monteurs van Team XDakar tijdens de Dakar aan het werk zijn en hun handen reinigen en verzorgen. Daarnaast staan op de site praktische tips voor hand- en huidverzorging.

Informatie: www.ilovedirtyhands.com

Reageren?