Uitreiking eerste OSB-Keurmerken

OSB-Keurmerk

Vandaag kreeg Paul Meerman van S&G Diensten (Nieuwegein) als eerste het OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt uit handen van OSB-directeur Rob Bongenaar. Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari jl. geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld.

Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.

S&G Diensten

Paul Meerman van S&G Diensten maakte de afgelopen twee jaar deel uit van de stuurgroep die heeft meegewerkt aan het vormgeven van de inhoud van het OSB-Keurmerk. Ook John van Hoof, CSU Total Care B.V. (Uden) nam het OSB-Keurmerk deurbord vandaag in ontvangst. Namens CSU nam Rob Boers (manager KAM) afgelopen jaren deel aan de stuurgroep voor het OSB-Keurmerk. 

‘Branche legt zich als een van de eerste strenge normen op’

Rob Bongenaar, directeur OSB: “We hebben als brancheorganisatie samen met de leden afgelopen jaren hard gewerkt om dit keurmerk te realiseren. Ik ben er trots op dat een groot deel van de leden nu in het bezit is van het OSB-Keurmerk of dat binnenkort krijgt. De branche legt zich daarmee als één van de eerste branches in Nederland strenge normen op en heeft daarin het afgelopen jaar op eigen initiatief fors geïnvesteerd.”

Informatie: www.osb.nl

Reageren?