Carling sluit nieuwe contracten

Carling Opleidingen

Carling Opleidingen heeft opdracht gekregen om het personeel van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda te gaan opleiden. De opleiding wordt op locatie verzorgd door Carling Opleidingen.

Met deze gunning heeft Carling een mooie uitbreiding op haar marktaandeel binnen de gezondheidszorg gerealiseerd.

De basisopleiding wordt aangevuld met de module gezondheidszorg. Daarnaast gaan we de medewerk(st)ers verder training op een vijftal aanvullende vlakken: 

  • Protocollen
  • Isolatieruimtes
  •  Cytostatica
  • Handhygiëne
  • Gastvrijheid

Eind januari gaat Carling de eerste groep opleiden.

Schoonmaakbedrijf De Lelie BV

Daarnaast heeft Carling Opleidingen een overeenkomst gesloten met schoonmaakbedrijf De Lelie BV.

Carling Opleidingen heeft een overeenkomst gesloten met De Lelie BV te Rosmalen om haar personeel op te gaan opleiden. De Lelie BV is als familiebedrijf een sterke  regionale speler die voor Carling weer een mooie uitbreiding is van het klantenbestand. 

De Lelie: structureel opleidingsbeleid

Sinds 1919 en inmiddels met de 4e generatie als nieuwe directie is binnen De Lelie een duidelijke koers ingezet. “Een van de speerpunten zal zijn een structureel opleidingsbeleid voor al haar medewerk(st)ers. De basis(vak)opleiding is hierin een essentieel onderdeel”, aldus William de Haas, algemeen directeur van De Lelie BV. “Wij zien in Carling een partner die op dezelfde manier met dienstverlening omgaat als wij en dat heeft ons overtuigd dat zij voor ons de juiste partner zijn”.

‘We gaan de eerste groep medewerk(st)ers op zaterdagen opleiden voor de basis(vak)opleiding’, aldus Gerard Spoor (directeur van Carling),  ‘simpelweg omdat dit de wens van de klant is. Als wij zien dat een schoonmaakbedrijf serieus met opleiden bezig is zijn wij natuurlijk ook bereid om altijd de ideale oplossing te zoeken.’

Landstede MBO

Tot slot is Carling Opleidingen vaste opleidingspartner geworden van Landstede MBO. De opleider heeft een overeenkomst gesloten met Landstede MBO te Zwolle om haar MBO-leerling op te gaan opleiden. Landstede is een organisatie die leerlingen opleidt voor diverse richtingen binnen het MBO waaronder ook schoonmaak.

Landstede MBO verzorgt diverse MBO-opleidingen. Zij waren zoekende naar een geschikte partner om haar leerlingen voor te bereiden op het examen. Daarnaast wil men de leerlingen tevens laten examineren voor het diploma basis(vak)opleiding van het RAS.  Carling opleidingen heeft de opdracht gegund gekregen en hiermee een vaste partner voor Landstede MBO.

Informatie: www.carling.nl, www.delelieschoonmaak.nl, www.landstedembo.nl

Reageren?