Perfect Vloerenonderhoud behaalt VCA-certificaat

Sinds 14 december 2012 is Perfect Vloerenonderhoud officieel VCA-gecertificeerd. De vloeronderhoudspecialist uit Amsterdam heeft aangetoond te beschikken over een managementsysteem dat voldoet aan de eisen die worden gesteld in VCA* 2008/5.1. In het bijzonder voor het onderhouden en reinigen van vloeren en algemene schoonmaak en reinigingswerkzaamheden.

In aanloop naar de certificering rondden alle vloerenspecialisten van Perfect Vloerenonderhoud in 2012 al met succes hun VCA-opleiding af. Verder werd vorig jaar een aanzet gegeven tot het behalen van het-VCA certificaat. En met succes.

Na een recente audit voldoet ook het managementsysteem aan de VCA-eisen en derhalve is Perfect Vloerenonderhoud sinds 14 december officieel VCA-gecertificeerd. Het certificaat betreft VCA* 2008/5.1, het toepassingsgebied voor vloeronderhoud en algemene schoonmaak en reinigingswerkzaamheden.

Perfect Vloeronderhoud wil ook milieucertificaat 14.001

Als onderdeel van een continue verbeterproces gaat Perfect Vloerenonderhoud ook in 2013 verder met zich te professionaliseren en onderscheiden. De vloeronderhoudspecialist uit Amsterdam richt zich bijvoorbeeld nu op het behalen van het milieucertificaat 14.001.

Perfect Vloerenonderhoud is een zusterbedrijf van Perfect Uitzendgroep uit Amsterdam, een organisatie die zich richt op het leveren van tijdelijke arbeidskrachten in onder meer de schoonmaaksector. Kenmerkend voor de Perfect Uitzendgroep is de frisse ondernemersgeest. Memiş Öztürk en Roel Vlootman zijn beiden directeur-aandeelhouders van Perfect Uitzendgroep.

Informatie: www.perfectvloerenonderhoud.nl

Reageren?