Mommers Schoonmaakservice behaalt OSB-Keurmerk

Mark Mommers (l) krijgt OSB-Keurmerk van Rob Bongenaar

Vanaf 1 januari 2013 is het OSB-Keurmerk een feit. Het OSB-Keurmerk brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld. Mommers Schoonmaakservice is trots dat zij als één van de eerste bedrijven het OSB-Keurmerk behaald heeft.

Het OSB-Keurmerk helpt opdrachtgevers en de rest van Nederland, kwaliteit bij schoonmaak- en glazenwassersbedrijven te herkennen.

Een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat het OSB-Keurmerk draagt, bewijst op vier vlakken getest en goedgekeurd te zijn: de (financiële en personele) administratie is op orde, de CAO wordt toegepast, de schoonmaakwerkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd en er is sprake van een bijdrage aan een duurzame marktwerking.

OSB-Keurmerkbord

Tijdens zijn bezoek aan Mommers Schoonmaakservice overhandigde OSB-directeur Rob Bongenaar het OSB-Keurmerk bord aan directeur Mark Mommers.

Mommers Schoonmaakservice is gevestigd op het bedrijventerrein Hooge Veenen te Nieuwerkerk aan den IJssel en is gespecialiseerd in het dagelijks schoonmaken van openbare en niet-openbare gebouwen in de profit en non-profit sector. Daarnaast worden aanvullende diensten uitgevoerd zoals het wassen van ramen, het behandelen van vloeren en het reinigen van gevels.

Informatie: www.mommers.nl, www.osb-keurmerk.nl

Reageren?