Honderd procent vakgeschoolden van Teico in Kennemer Gasthuis

SVS - Teico

Een glimlach op het gezicht en een traan in de ogen. Met een ferme handdruk die zelfvertrouwen en trots uitstraalt, neemt een geslaagde medewerker van Teico haar bos bloemen in ontvangst, aldsu SVS. Net begonnen bij Teico in het Kennemer Gasthuis te Haarlem en nu al een diploma Basisopleiding Schoonmaken van brancheopleider SVS.

Door haar diploma is nu honderd procent van het schoonmaakpersoneel in het Kennemer Gasthuis opgeleid.

Bart Oussoren, operationeel directeur bij Teico: “Zoveel vakgeschoolden op één locatie is erg bijzonder. Door verplichte overnames en doorloop van personeel is dit moeilijk te realiseren op een locatie waar meer dan veertig collega’s werken.”

Cleanroomreiniging

Naast de geslaagden voor de Basisopleiding Schoonmaken, ontvingen eind december ook geslaagden voor de opleiding cleanroomreiniging hun diploma. Het Kennemer Gasthuis en Teico zijn zeer trots op alle medewerkers van Teico.

De nauwe samenwerking van Teico met SVS werpt haar vruchten af. In de nabije toekomst staan naast de Basisopleiding Schoonmaken ook taallessen Nederlands hoog op de Teico-agenda. De eerste afspraken zijn al gemaakt.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl, www.teico.nl

Reageren?