Nieuwe naam en nieuwe huisstijl Rietbroek Voor Schoonhouden

Rietbroek Glas- en gevelonderhoud

Glas- en gevelonderhoudsbedrijf Rietbroek Voor Schoonhouden uit Rijswijk verandert per vandaag zijn naam in Rietbroek. Voor het eerst in de 21-jarige geschiedenis van het gespecialiseerde schoonmaakbedrijf ondergaat Rietbroek Voor Schoonhouden een naamsverandering en een kleur- en logowijziging.

“Ons bedrijf streeft een kwaliteitpositie na en wil dat uitstralen. Onze studie hiernaar legden de basis voor het nieuwe imago: sterk kostenbewustzijn, beter dan de concurrenten, meerwaarde en relevantie”, motiveert algemeen directeur van Rietbroek Glas- en Gevelonderhoud, Peter Rietbroek, de veranderingen.

Deze visie plus de missie om met respect en passie de doelgroep te bereiken, is vertaald in een huisstijl: een logo in een strak lettertype met subtiele accenten in de verrassende kleuren donkerpaars en magenta. 

Nieuwe oneliner

‘Uw gebouw in goede handen’ wordt de nieuwe oneliner of payoff van Rietbroek Glas- en Gevelonderhoud. Rietbroek hierover: “We laten het vertrouwde ‘Veilig, Vakkundig, Verantwoord’ dus los en hebben nu een oneliner, waarmee we de lading dekken en die het vertrouwen weergeeft dat wij onze klanten bieden. Met ‘Uw gebouw in goede handen’  zijn we op de toekomst voorbereid.”

Nieuw webadres

Ten derde wijzigt ook het webadres van Rietbroek. “Het was tot nu toe wat onoverzichtelijk. We heten Rietbroek Voor Schoonhouden en onze webadressen waren rvs.nu en rietbroek.eu. Dat wordt eenduidig: www.rietbroek.nl” , aldus Peter Rietbroek. Ook de website is geheel vernieuwd. Deze zal op de eerste dag van de beurs, woensdag 16 januari in de lucht zijn.

Vakbeurs Facilitair

Kom kennismaken met het nieuwe gezicht van Rietbroek! Tijdens de vakbeurs Facilitair, van 16 tot en met 18 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, presenteert Rietbroek Glas- en Gevelonderhoud zich in hal 1, op standnummer 1.129.

Over Rietbroek

Rietbroek Glas- en Gevelonderhoud is in 1991 opgericht. De kenmerken dienstverlenend, flexibel, duurzaam en vakgeschoold hebben het bedrijf gebracht tot een top 3-speler in glas- en gevelonderhoud. Rietbroek is gevestigd in Rijswijk en de 55 vakmensen werken voor zeer gerenommeerde opdrachtgevers, waaronder overheids- en financiële instellingen, zorgcentra en verenigingen van eigenaars. Het bedrijf is onder meer gecertificeerd met VCA, OSB Glas en Gevel en het OSB-Keurmerk.

Informatie: www.rietbroek.nl

Reageren?