Piecom ook adviseur en leverancier van bedrijfskleding

Piecom bedrijfskleding - showroom

Laat uw medewerkers het optimale visitekaartje voor uw onderneming zijn door uw huisstijl te vertalen in hun bedrijfskleding. Zeker in deze tijd waarin het aanbod van dienstverleners groot is en de vraag naar diensten afneemt, is het belangrijk dat bedrijven zich zichtbaar onderscheiden.

Piecom heeft nu ook bedrijfskleding

Totaalleverancier voor de professionele schoonmaak, Piecom Cleaning Products, heeft haar productengamma daarom uitgebreid met bedrijfskleding. Bezoekers worden uitgenodigd om op stand 1.097 op de vakbeurs Facilitair, van 16 tot en met 18 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, kennis te komen maken met de bedrijfskleding van Piecom en de experts, Ben van Wijk en Sabine Kuijl.

“Bedrijfskleding is van alle tijden en van oudsher gericht op mannen. Die tijd en de tijd dat de overall of het ketelpak het imago van bedrijfskleding bepaalde, zijn voorbij. De tijd dat het kwalitatief beter kan, ligt voor ons. Dus hebben we afgelopen najaar de activiteiten en het personeel overgenomen van een gespecialiseerd en ervaren bedrijf in bedrijfskleding”, legt Frank Laurentius, algemeen directeur van Piecom Cleaning Products uit. 

Ook in kleine series

Piecom levert inmiddels hoogwaardige bedrijfskleding van gerenommeerde leveranciers en custom-made collecties, ook in kleine series vanaf twintig personen.

“De professionele uitstraling en de langere levensduur door de juiste kwaliteit, garanderen dat onze kleding zichzelf dubbel en dwars terug verdient”, weet adviseur Bedrijfskleding Ben van Wijk. “Tshirts, polo’s, jacks, broeken; vaak is bedrijfskleding op mannen gericht en dragen dames dezelfde kleding. Maar er zitten natuurlijk wel degelijk verschillen in pasvorm en daardoor in uitstraling”, vult Sabine Kuijl aan.

Vakbeurs Facilitair

Een andere valkuil blijkt de kwaliteit te zijn. “Als bedrijven daarop bezuinigen, dan wordt goedkoop duurkoop en is het genoegen van een mooi jasje en de gewenste uitstraling van korte duur. Het kan anders, het kan beter en tegen voordelige prijzen. Daarin hebben we jarenlange ervaring en tonen we dit nu op de vakbeurs Facilitair”, aldus Van Wijk.

Op de stand van Piecom tijdens de vakbeurs Facilitair 2013 wordt de bedrijfskleding van de chauffeurs en magazijnmedewerkers van de totaalleverancier van Piecom getoond. Het beursteam met accountmanagers en directie is ook uniform gekleed.  

Informatie: www.piecom.nl

Reageren?