Online bestellen met CleanDeal

CleanDeal

De zakelijke markt koopt steeds vaker online. Zowel voor de inkoper als voor de leverancier zijn de voordelen evident: bestellen wanneer het uitkomt, eenvoudig vergelijken en direct zaken doen – en dat levert tijdwinst én kostenbesparing op. De zakelijke markt heeft echter harde eisen als het gaat om service en betrouwbaarheid. CleanDeal geeft antwoord met een nieuw concept.

Nieuw, want online professionele schoonmaakproducten kopen tegen een scherpe prijs, dat bestond nog niet. Zeker niet met de snelheid en service die CleanDeal biedt. Duidelijk geïnspireerd door het succes van online retailers als Bol.com: wat men vandaag vóór 21.00 uur bestelt, is de volgende werkdag al in huis.

Bestellingen vanaf €20,- worden bovendien gratis bezorgd. Ook bereikbaarheid en advies zijn belangrijk voor de professionele markt. Daarom zijn de specialisten van CleanDeal iedere werkdag van 7.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar voor deskundig schoonmaakadvies. Daarmee zet CleanDeal een uniek concept neer in de schoonmaakbranche waarin online snelheid wordt gecombineerd met offline service.

Informatie: www.cleandeal.nl

Reageren?