FMN op Vakbeurs Facilitair

FMN

De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) is met een eigen stand aanwezig op de Vakbeurs Facilitair, die van 16 t/m 18 januari gehouden wordt in de Brabanthallen in Den Bosch.

De 15e editie van deze jaarlijkse beurs biedt de bezoekers weer een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast worden gedurende de beursdagen diverse bijeenkomsten en themapresentaties georganiseerd.

FMN is met een eigen stand aanwezig. Leden, potentiële leden en andere in Facility Management geïnteresseerde belangstellenden zijn daar van harte welkom voor een kopje koffie (met dank aan onze sponsor Nespresso Business Solutions) en een praatje.

Beursaanbieding

De bezoekers worden ontvangen door actieve FMN-leden, die voor bemensing van de stand zorg dragen. Zij vertellen potentiële leden graag over de toegevoegde waarde van het FMN-lidmaatschap. Bezoekers die zich ter plaatse als lid aanmelden ontvangen een aantrekkelijke beursaanbieding. De FMN-stand is te vinden in de Baroniehal (Hal 6) en heeft nummer 6.032.

FMN-nieuwjaarsreceptie

Op 16 januari wordt op de beurs de introductiebijeenkomst georganiseerd van het FMN Knowledgesharing-project 2013. In de middag (13.30 uur) wordt op het schoolplein in de Baroniehal bekend gemaakt welk bedrijf zich Leerbedrijf van het jaar 2013 Facilitaire Dienstverlening mag noemen. Op donderdag 17 januari (16.00 uur) vindt in de Boschzaal de FMN-nieuwjaarsreceptie plaats.

De beurs, die kosteloos toegankelijk is, is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Informatie: www.fmn.nl

Reageren?