Goedkoper tanken bij BP via MKB desk van CWS Nederland

Dankzij een unieke samenwerking tussen BP en CWS Nederland B.V. tanken klanten van de onlangs gelanceerde  MKB site van CWS zeer voordelig met een veilige tankpas. Deze klanten besparen hierdoor aanzienlijk op hun brandstofkosten en vragen via de BP PLUS factuur eenvoudig de 21% BTW terug.

Met de BP PLUS Tankpas via de CWS MKB desk tankt men met korting bij de irca 400 BP tankstations in Nederland.

Waarom een CWS MKB desk

Voor MKB’ers zijn er tegenwoordig legio platforms op het internet. Maar wat is er nu voor deze doelgroep echt van toegevoegde waarde? Je komt dan al snel bij zaken als het genereren van bruikbare informatie, kennis en wetenswaardigheden over o.a. hygiëne- en duurzaamheidsaspecten die spelen in de sanitaire markt, het laatste nieuws op facilitair gebied, de nieuwste producten en dit alles overzichtelijk op één plaats verzameld.

Combineer dit alles met een aantal  interessante zakelijke deals en
privédeals en het nut is bewezen.

Privé- en zakelijke deals

Samen met een aantal  CWS partners is een groot aantal deals opgezet voor zowel zakelijk als privé gebruik. De zakelijke deals helpen bij de bedrijfsvoering en genereren korting op producten die voor de MKB’er aantrekkelijk is. Denk aan voordelig tanken of interessante hoteldeals.

En gaat men liever een dagje weg of wil men scherpe korting op producten voor alledaags gebruik, dan zijn er de  privédeals, zoals korting op elektronica, abonnementen of arrangementen voor belevenissen. Door het goed beantwoorden van de duurzaamheidstest maakt de MKB’er ook nog eens kans op een mooie reis naar de meest duurzame bestemming van Europa.

MKB over de ervaringen met CWS

Op de site, bij de rubriek MKB aan het woord, delen bedrijven uit verschillende branches zoals horeca, handel en industrie, hun ervaring met de dienstverlening en de producten van CWS. Maar MKB’ers vertellen er ook over de trends in hun eigen branche en dragen voorbeelden aan van oplossingen die in hun organisatie het beste hebben gewerkt.

Op de foto: Dirk Jaap Vermeijden (BP Europa SE – BP Nederland), Rob Boele (Sales & Marketing Dirtecteur CWS), Pim van der Heul (Touch Incentive) en Daisy van Willigen (Management Trainee Sales & Marketing)

Informatie: www.nl.cws.com

Tags:, ,

Reageren?