Carel Lurvink viert 120-jarig jubileum

Carel Lurvink 120 jaar

Twentse familiebedrijf Carel Lurvink B.V. viert dit jaar zijn 120-jarig jubileum. In een tijd waarin alles vluchtig lijkt is het bedrijf trots dat blijvende waarde ook nog bestaat.

Geschiedenis

Het begon allemaal in de zomer van 1893, toen grondlegger Carel Lurvink met zijn broer Anton Jozef een borstelfabriek begon, op een bovenverdieping in Enschede. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich sterk. Er werd verhuisd naar steeds grotere en modernere panden en de generaties volgden elkaar op.

In 2007 namen Caspar en Julius Lurvink het stokje over van hun vader Harry, die er op dat moment 47 dienstjaren op had zitten. Onder leiding van de beide broers − de vierde generatie Lurvink alweer! − is de onderneming sindsdien blijven groeien en bloeien. Met als gevolg dat we anno 2013 helemaal klaar zijn voor de volgende 120 jaar.

Toekomstplannen

Ook voor de komende jaren heeft het bedrijf mooie plannen. ‘We gaan  het onze klanten nog makkelijker maken, door ons aanbod aan producten en diensten verder te verbreden. Daarnaast gaan we ons best doen om steeds meer duurzame producten en diensten te kunnen aanbieden. Mede daarmee willen we streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zodat de aarde ook voor de komende generaties een fijne plek blijft om te leven.’

Om het feestelijke jubileumjaar extra luister bij te zetten, verrast het bedrijf haar relaties elke maand met een attentie die iets vertelt over de rijke historie van het bedrijf.

Informatie: www.carellurvink.nl

Reageren?