Belg Frank Vancraeyveld aan het roer van Tana

Werner & Mertz Greencare

Nieuwe CEO en hoofd van Tana Chemie GmbH in Mainz (Duitsland) is de Belg Frank Vancraeyveld. Tegelijk wordt hij ook verantwoordelijk voor alle Europese activiteiten van Werner & Mertz Professional. De 52-jarige Belg – tot voor kort Vice President ‘Building Service Contractors and Facility Care EMEA’ bij Ecolab – treedt in de voetsporen van Josef Haentjes, die met pensioen gaat. 

Tana Chemie biedt uitgebreide en professionele systemen voor aangepaste reinigings- en ontsmettingsoplossingen in diverse sectoren, zoals facilitair beheer, gezondheidszorg en horeca.

Werner & Mertz

Tana Chemie is een volledige dochteronderneming van Werner & Mertz met vestigingen in Duitsland en Oostenrijk. Als een essentieel onderdeel van zijn filosofie, focust het bedrijf zich op duurzaamheid – economie, ecologie en sociaal – in al zijn geledingen.

Werner & Mertz staat met een traditie van 140 jaar garant voor deskundigheid in schoonmaken, verzorging en onderhoud.

Reinhard Schneider, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Werner & Mertz, zegt: “Frank Vancraeyveld heeft een diepgaande kennis van onze business. Hij kent de Europese markt als geen ander en zal met succes Tana’s focus op duurzaamheid verder zetten. Dankzij zijn uitstekende track record en expertise is hij perfect gekwalificeerd om het bedrijf te positioneren binnen Europa en het vertrouwen van onze klanten te versterken.”

Vancraeyveld

“Ik kijk uit naar de nieuwe opdracht. Ons doel is om de prestaties van onze producten continu te verbeteren en ze in toenemende mate zuinig in verbruik en nog meer milieuverantwoord te maken,” benadrukt Vancraeyveld. “Tana Chemie zal de professionele zakelijke sector blijvend weten te overtuigen met innovatieve oplossingen en derhalve zijn markpositie versterken. De doelstelling is zelfs om het marktleiderschap uit te breiden in het bijzonder op het gebied van duurzame en professionele hygiëneoplossingen.”

Informatie: www.wmprof.com

Reageren?