Prijswinnende Manitou 280TJ voor Collé Rental & Sales

Colle - 280tj

Manitou importeur Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, voegt de prijswinnende Manitou 280TJ toe aan haar omvangrijke verhuur- en verkoopassortiment. De Manitou 280TJ is tijdens de IAPA (International Awards for Powered Access) uitgeroepen tot dé hoogwerker van het jaar 2012 in de categorie zelfrijdende hoogwerkers.

De award is mede te danken aan de sterke punten die het succes en de reputatie van het merk Manitou bepaald hebben. De punten, betrouwbaarheid, technische innovatie en continue afstemming op klantbehoeften, stonden centraal bij de ontwikkeling van de Manitou 280TJ.

Een andere troef die Manitou succesvol inzette was een intensieve samenwerking tussen haar ingenieurs, met als resultaat de titel hoogwerker van 2012 in de categorie zelfrijdende hoogwerkers voor de 280TJ.

Breed inzetbaar

Het hefvermogen van 350kg, de werkhoogte van bijna 28 meter, het zijdelings werkbereik van 21,4 meter en de uitschuifbare jib maken de Manitou 280TJ breed inzetbaar voor zowel de bouw als industrie. De soepele werking en rotatie van de machine garanderen een hogere productiviteit en een optimale werkzone rond gebouwen.

De machine is standaard uitgevoerd met een 4×4 wielaandrijving en daarom ook geschikt voor ruw terrein. Daarnaast biedt het compacte ontwerp van de machine tijdwinst met transport en een optimale wendbaarheid op locaties waar weinig ruimte is.

Hoogwerker van het jaar

De combinatie van de eigenschappen en het doordachte ontwerp van de Manitou 280TJ maken de onderscheiding als dé hoogwerker van het jaar 2012 volledig terecht.

Naast de Manitou 280TJ heeft Collé ook andere internationale prijswinnende hoogwerkers toegevoegd aan haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment, zoals de Mec Titan Boom (internationale hoogwerker van het jaar) en de JLG 1500 (Meest innovatieve hoogwerker, RER).

Assortiment

Om aan de stijgende vraag van haar klanten te kunnen voldoen, worden regelmatig nieuwe machines ingekocht door Collé. Hierbij wordt zowel in de breedte als in de diepte van het assortiment geïnvesteerd. Op dit moment biedt Collé Rental & Sales een zeer breed assortiment van hoogwerkers aan, met werkhoogtes tot maar liefst 103 meter.

Informatie: www.colle.eu

Reageren?