CEO Glit adviseert Wecoline pads by Americo

De CEO van Glit Floorpads, David J. Feldman, adviseert Wecoline pads by Americo als meest geschikte leverancier van vloerpads. Dit naar aanleiding van de aangekondigde sluiting van de Glit fabriek in Wrens (USA).

Wecoline als preferred supplier

In zijn brief aan alle Glit-klanten beveelt hij Americo aan als de technologisch meest geavanceerde producent. Wecoline is als preferred supplier van Americo de logische aanbieder op Europees niveau.

Met het wegvallen van de producten van Glit biedt Wecoline een uitstekend alternatief op de acuut ontstane behoefte. Met de Wecoline pads by Americo is continuïteit gegarandeerd. De pads zijn vervaardigd van de meest hoogwaardige materialen. Gecombineerd met razendsnelle levering uit voorraad geeft Wecoline daarmee invulling
aan kwaliteit en voortgang.

Wecoline pads by Americo

Wecoline pads by Americo voldoen aan de wensen van elke eindgebruiker. Zo zijn de meeste pads vervaardigd van honderd procent gerecycled materiaal. Voor elk type vloerreiniging zijn er speciale pads met de beste eigenschappen. 

De keuze voor Wecoline pads by Americo betekent niet alleen een naadloze transfer naar een nieuwe leverancier. Het is bovenal een overgang naar kwaliteit van het hoogste niveau.

Informatie: www.wecoline.com

Reageren?