Gebouwenservice de Wisser krijgt OSB-Keurmerk

ebouwservice De Wisser - OSB-Keurmerk

Gisteren werd het OSB-Keurmerk officieel uitgereikt aan directrice Tiny van den Broek en bedrijfsleider David van den Broek (links) van Gebouwenservice de Wisser (Heerlen) uit handen van OSB bedrijfsadviseur Ton Christianen.

Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari jl. geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

Schoonmaakbedrijven

‘Het is voor opdrachtgevers belangrijk om te weten dat zij zaken doen met een bedrijf dat haar zaken op orde heeft. Dat het bedrijf goed omgaat met haar medewerkers, haar betalingsverplichting op tijd nakomt, en voldoende energie steekt in het waarborgen van de geleverde kwaliteit,’ aldus Tiny van den Broek. ‘Hiermee onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven die niet in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk.’

OSB-Keurmerk

Aan de introductie van het keurmerk is door de brancheorganisatie en de leden de afgelopen twee jaar gewerkt. Bij bedrijven met een OSB-Keurmerk zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven een brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.

Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwassersbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en een aantal schoonmaak specifieke eisen.

Bedrijfsleider David van den Broek: ‘Wij zijn trots dat wij als familiebedrijf dit OSB-Keurmerk behaald hebben. Momenteel zijn wij het enige MKB-schoonmaakbedrijf in Heerlen die in het bezit is van dit kwaliteitskeurmerk.’

Informatie: www.dewisser.com, www.osb-keurmerk.nl

Reageren?