Schoonste hotel van Nederland: Bilderberg vijf nominaties

Bilderberg - Schoonste hotel

De 25 genomineerden van de vijfde editie van de verkiezing ‘Het Schoonste Hotel van Nederland’ zijn bekend. Daarbij zitten maar liefst vijf hotels van Bilderberg: Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen, Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam, Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen.

Uit de 25 genomineerde hotels, worden uiteindelijk zes finalisten gekozen. De winnaar wordt 14 maart bekend gemaakt. Hotels konden zich tot 11 januari inschrijven voor de verkiezing. Met het winnen van de wedstrijd mag het hotel zich twee jaar lang ‘Het Schoonste Hotel van Nederland’ noemen.

Positieve gastbeleving

Arlette Gilbert, Commercieel Directeur van Bilderberg: “In 2009 was Bilderberg Hotel de Keizerskroon winnaar van de verkiezing. Dat heeft ontzettend veel positieve reacties opgeleverd.

Housekeeping

‘Als hotel geef je niet alleen een goed signaal af aan de hotelgast, ook voor de Housekeeping medewerkers, die het hele jaar door achter de schermen werkzaam zijn, is het een enorme opsteker. Voor een positieve gastbeleving speelt hygiëne een belangrijke rol. Het werk van onze Housekeeping medewerkers is van onschatbare waarde. Ze verdienen het dan ook echt om eens in het zonnetje te worden gezet.’

Selectiecriteria

Naast de bevindingen van de jury, zijn de genomineerden ook geselecteerd op basis van online reviews van 2012, gepubliceerd op de boekingssites booking.com, expedia en tripadvisor. De reviews zijn beoordeeld op scores, positieve teksten en opmerkingen over ‘hoe schoon een hotel is’. De analyse hiervan is meegenomen in de beoordeling.

Informatie: www.bilderberg.nl

Reageren?