Die6 Reinigersgroothandel gaat samenwerken met Becker Chemie

Die6

Die6 Reinigersgroothandel uit Didam en Becker Chemie uit het Duitse Leopoldshöhe hebben een importeursovereenkomst gesloten. Die6, een nieuwe schoonmaakmiddelen en sanitair papier groothandel gevestigd in Didam, gaat de merken Eilfix en Tersol van het Duitse Chemieconcern in de Benelux vertegenwoordigen. Daarnaast is zij ook vertegenwoordiger van het sanitair papiermerk Papernet.

Al meer dan 80 jaar levert familiebedrijf Becker haar kwaliteitsproducten aan afnemers, veelal private label, in heel Europa. En vanaf 2013 onder eigen label dus ook in Nederland.

Schoonmaakbedrijven

“De producten met de merknamen Eilfix en Tersol zijn kwalitatief van hoogwaardige kwaliteit, door de enorme volumes, die in Europa worden afgezet, kunnen schoonmaakbedrijven, horeca, recreatie en zorgsector maximaal profiteren van zeer scherpe prijzen” aldus Chantal Pastoors, directrice van het nieuwe bedrijf.

Zij vervolgt: “Transparantie is voor ons een van de belangrijkste zaken. We hebben geen ingewikkelde contracten met afnameverplichtingen en moeilijk te verkopen kortingenstructuren, bij ons zijn de prijzen schoon en helder”.

Informatie: www.reinigersgroothandel.nl

Reageren?