Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs 15 en 16 mei

glazenwasser

Nu de Glazenwassers & Gevelreinigers Vakbeurs al over 99 dagen plaatsvindt, kan de organisatie meer informatie prijsgeven.

NK Glazenwassen

De eerste dag wordt naast de beursstands gevuld met een spectaculaire vierde editie van het NK Glazenwassen waarvoor de inschrijvingen nu geopend zijn. Tijdens dit NK strijden de zestien gekwalificeerde glazenwassers tegen elkaar voor de titel ‘Beste glazenwasser van Nederland’.

Rick Bolt, die we onder meer kennen van SBS6, Sport1 en Motors TV is dit jaar weer te horen als speaker tijdens het event. Het belooft dus weer een succes te worden.

Gebouwonderhoud: kansen en bedreigingen

Daarnaast gaat op dag twee van de Vakbeurs het Congres Verantwoord Gebouwonderhoud van start. De kansen en bedreigingen tijdens de recessie die dit jaar geen genade kent worden uitgebreid behandeld. Voor de facility manager iets waar in deze tijd geen ontkomen aan is.

Inloop Theater

Deze editie van de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs kent ook een verbreding ten aanzien van vorige edities op het gebied van kennis. Om er voor te zorgen dat u niet met onbeantwoorde vragen blijft worstelen, biedt het Inloop Theater de mogelijkheid tot antwoord op alle vragen over glasbewassing, gevelonderhoud en gevelbehandeling. Met verschillende workshops en live demo’s mag geen enkele vraag onbeantwoord blijven.

OSB-Keurmerk

Ook is al bekend dat OSB aanwezig is tijdens de vakbeurs om u te informeren over het OSB-keurmerk dat afgelopen jaar geïntroduceerd is. Voor meer informatie is iedereen hier van harte welkom op 15 & 16 mei.

Informatie

Wilt u De Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs 2013 gratis bezoeken? Vraag dan vandaag nog uw toegangskaarten aan: www.glazenwassersvakbeurs.nl. Of mail voor meer informatie over de vakbeurs naar: jolanda.de.lange@heliview.nl

Inschrijven voor het NK Glazenwassen? Als u beschikt over een SVS-diploma kunt u zich inschrijven door een mail te sturen naar: nkglazenwassen@heliview.nl
(Vermeld hierin je naam, adres, woonplaats, bedrijf waar je werkt, je ervaring en een foto van jezelf)

Reageren?