Facilitaire Vakbeurs Assen uitgebreid met afbouw en interieur

Facilitaire Vakbeurs Assen

Het duurt nog even, maar op 23 en 24 oktober aanstaande wordt in de TT Hall Assen voor de derde keer de Facilitaire Vakbeurs Assen georganiseerd. De organisatie verwacht tijdens deze editie de zichtbare stijging in het aantal bezoekers en exposanten te kunnen doorzetten. Het aanbod op de beursvloer wordt dit jaar verbreed met de branches afbouw en interieur.

‘Hiermee creëren we een breder draagvlak voor de vakbeurs en is een bezoek of deelname voor nog meer bedrijven interessant,’ vertelt organisator Johan Wolters van CNO Expo uit Rijssen.

Noordelijke provincies

Vooral bedrijven met de noordelijke provincies als werkgebied, vinden de Facilitaire Vakbeurs Assen een welkome aanvulling. ‘Zij ontmoeten in Assen mensen die zij puur door de reisafstand, niet snel op andere beurzen tegenkomen,’ legt Wolters uit. De Facilitaire Vakbeurs Assen biedt deze bedrijven een platform waar zij op niveau en in een prettige ambiance hun relaties kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen opdoen.

Afbouw- en interieurbranche

Hoewel het aanbod op de vorige twee edities van de Facilitaire Vakbeurs  al erg veelzijdig was, wordt de beurs dit jaar extra verbreed met exposanten uit de afbouw- en interieurbranche.

Het woord facilitair is een enorm breed begrip en blijkt in de praktijk vooral bezoekers vanuit grote bedrijven, overheden en instelling aan te spreken. De organisatie is er echter van overtuigd dat Facilitaire Vakbeurs Assen voor bijna alle bedrijven interessant is. Elk kantoor of vestiging heeft immers te maken met facilitaire zaken.

Door de branches afbouw en interieur actief in het beursconcept te betrekken, wil de organisatie een bredere doelgroep bereiken. Overigens zonder afbreuk te doen aan de doorgaans uitstekende kwaliteit van het beurspubliek in Assen. Het actieve en gerichte uitnodigingsbeleid wat de organisatie hanteert, heeft bewezen daarin een belangrijke rol te spelen.

Inschrijving geopend

Bedrijven die interesse hebben in een deelname aan de Facilitaire Vakbeurs Assen, kunnen zich inschrijven voor de derde editie op 23 en 24 oktober in de TT Hall Assen. De documentatie en het inschrijfformulier kan men opvragen bij de organisatie. Digitaal inschrijven kan ook.

Informatie: www.facilitairevakbeurs.nl

Reageren?